Laat je goddelijke vlam ontwaken

WORKSHOPS Creatiekracht

Wil je meer van jezelf tot uitdrukking brengen?

Creativiteit is een belangrijke vorm van zelfexpressie.

Loop jij er ook tegen aan dat je vaker zou willen tekenen of schilderen en er de tijd maar niet voor vrij kan maken?

Wil je ervaren wat voor prachtig creatief mens je werkelijk bent?

Ben je er aan toe om je goddelijke vlam te laten ontwaken?

 

Wat ik geleerd heb is dat tijd nemen voor creatieve processen een belangrijkste moment is om tot inzichten te komen. Zo leer je jezelf beter kennen en kom je weer in contact met jouw ware zelf.
Voor mij is schilderen en tekenen een meditatievorm geworden waarin ik helemaal aanwezig kan zijn in mijn eigen kern.

 

Wat kan ik je aanbieden in mijn workshops?

Een ontspannen sfeer met veel persoonlijke begeleiding tijdens het tekenproces.
Ik verbind meditatie, leren van nieuwe vaardigheden en de helende creatieve energie, waardoor er ruimte ontstaat voor jouw innerlijke creatieve proces.
Je zult meer ruimte ervaren in je geest waardoor je gemakkelijker in contact kan komen met je innerlijke stem en creatiekracht.

 

De energie van de boeddhistische goden en de mandala helpen jou om in die stilte te geraken waar jouw antwoorden liggen om jouw goddelijke kern te laten ontwaken.

Jouw creativiteit is de opening naar een groter bewustzijn en een leven met meer manifestatiekracht en geluk.

Wil je graag deelnemen aan een van mijn workshops, bij een minimum van 4 aanmeldingen ga ik een datum vastleggen. Mijn workshops worden aangeboden in omgeving Tilburg. Neem contact op om je aan te melden.

Heb je interesse in een workshop op locatie dat kan ook! Jij zorgt voor tafels en stoelen en een minimum van 5 deelnemers dan kom ik naar jou toe. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen hiervan gebruik onderstaande button.

Basis workshop Thangka tekenen; Boeddha hoofd

Het gezicht van de oer boeddha tekenen is de eerste stap in het proces van thangka tekenen.

Al eeuwen volgen de thangka masters een bepaald stramien om de boeddha te kunnen tekenen en schilderen. Dit is voor velen een onderdeel van hun boeddhistische geloof en levenswijze. De boeddha en zijn leer staan centraal in het leven van deze mensen. Een bijzondere energie om je mee te verbinden. Boeddhisten geloven dat je tijdens het mediteren de eigenschappen van de getekende goden tot je kan nemen en je hierdoor kan transformeren…

Thangka tekenen; Groene Tara hoofd

Het tekenen van het gezicht van de godin Groene Tara is een stap in het proces van de vrouwelijke energie leren kennen in het thangka tekenen.

De Groene Tara is de moedergodin van compassie. Een bijzondere energie om je mee te verbinden. Je kan haar energie inzetten voor bescherming, geluk en welvaart. Boeddhisten geloven dat je tijdens het mediteren de eigenschappen van de getekende goden tot je kan nemen en je hierdoor kan transformeren. In deze workshop kom je meer te weten over haar speciale gaven en je leert je verbinden met haar vrouwelijke energie door middel van een meditatie en het tekenen van haar hoofd en gezicht. 

Mandala tekenen; een portret van je ziel

De mandala is een mooi en traditioneel oersymbool van verbinding om tot diepere stilte en inzichten te komen.

In het boeddhisme wordt de mandala gebruikt om tot zelfinzicht en innerlijke stilte te komen door hierop te mediteren. Wat raakt jou het diepst in je hart? Waar wordt je ECHT diep gelukkig van? In deze workshop gaan we antwoord geven op deze vragen en je mag groots denken! Zo komen we tot een ontwerp van jouw eigen mandala, welke je kan inzetten op momenten van bezinning of als je het even niet meer weet. Deze mandala vibreert dan met jouw zielenergie en zal je helpen weer inzicht te krijgen in waar jij nu echt gelukkig van wordt.

Live schilderen met Sandra vanuit je eigen comfortabele huis

Veel mensen hebben inspiratie maar doen er niets mee en blijven zitten met deze energie die tot uiting gebracht wil worden.
Met schilderen en tekenen geef je uiting aan jouw creatieve energie en ontlaad je jezelf.

Neem een moment voor jezelf en vergroot je creatie-kracht.
Schilder of teken mee tijdens mijn Live schilderen met Sandra
op Facebook donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur

Ga zelf aan de slag en doe mee tijdens mijn Live Schilderen met Sandra op Facebook!

Wat klanten zeggen over mij

"Het is een hele leuke les en een prachtige techniek om te leren. Je verdiept je ook in de achtergrond van Boeddhistische en Hindoeïstische cultuur en teken en schilder methode. Het is niet makkelijk maar wel erg leuk om te doen. Sandra is heel inspirerend en kundig.Ik ben erg enthousiast geworden en ga proberen me hierin verder te ontwikkelen maar wel met de bezielende leiding van Sandra!"
Boeddha en Tara hoofd tekenen
Gerda bij de Weg
"De workshop groene Tara tekenen was erg leuk we begonnen met een meditatie om gevoel te krijgen bij Tara. Sandra zorgde voor een fijne meditatieve sfeer en daarna kregen we uitleg over de techniek. Het bleek iets technischer dan verwacht maar dat maakte het niet minder leuk. Als je er helemaal inzit kom je lekker tot rust en voor je het weet staat er een prachtige Tara op papier."
Groene Tara hoofd tekenen
Kim van Gorp
"Sandra kan haar enthousiasme goed overbrengen, ze werkt met een relaxte en ontspannen houding"
Mandala tekenen
anoniem

Blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom mijn workshops op de Facebookpagina Creatie-kracht

Sluit Menu