Listen within body - mind - soul

In contact met je kern komen

Omdat je voelt dat er iets mag veranderen in je leven

In mijn leven heb ik ervaren dat door meer aandacht te geven aan mijn lichaam ik bewuster ben van wat het nodig heeft.
Kleine signalen zijn soms moeilijk om naar te luisteren totdat je gedwongen wordt om stil te staan. Ik heb mezelf ook aangeleerd om te luisteren naar de kleine signalen van mijn lichaam. En begrijp hierdoor dat alles aan elkaar verbonden zit. Ons hele systeem van geest, het lichaam en je levens-essentie werken samen. Ik ervaar meer rust en balans en heb ik een gelukkiger leven doordat ik in contact ben met mijn eigen kern.

Het is zo makkelijk om jezelf te vergeten en alleen voor anderen te zorgen. In onze drukke samenleving is het juist zo belangrijk om quality-tijd te nemen voor jezelf. Zodat je meer rust en stilte kan ervaren in je geest en lichaam. Zo kom je in jouw diepste kern terecht waar alle antwoorden voor je klaar liggen.

Vind je het lastig om contact te maken met jouw innerlijke stem?
Ik help je graag meer ontspanning te ervaren zodat jouw bewustzijn ruimte krijgt om in gesprek te gaan met jouw ware innerlijke stem.

Hoe doe ik dat?
Door middel van een energetische ontspannings- sessie breng ik jouw lichaam tot rust. Zo komen je gedachten tot rust en ook je lichaam. Je gevoel gaat dan voor jou spreken in plaats van je hoofd. Het zal duidelijk worden waar jij mag loslaten. Welke stappen je mag zetten om meer balans te ervaren en wat jou echt gelukkig maakt.

"a belief is only a thought you keep thinking"

Naast mijn werk als visionair kunstenaar vind ik het ook belangrijk dat het lichaam de juiste aandacht krijgt. Een ontspannen lichaam is een ontspannen geest en hierdoor is er weer ruimte voor de taal van jouw hart.

Wat kan je verwachten?
In een energetische ontspannings- sessie breng ik jouw lichaam tot rust door zachte aanrakingen en ik werk samen met de helende energie van de bron. Ik stem me af op jouw energie en zo kan ik invoelen waar je extra aandacht nodig hebt om los te kunnen laten. Alles vanuit liefde en respect.

Ontspannen gaat namelijk over los kunnen laten.

Loslaten en ontspanning zorgt voor nieuwe energie. Tijdens de ontspannings- sessie functioneer ik als een kanaal voor de energie van de bron. Deze energie heeft een eigen hoge intelligentie en weet waar naartoe te stromen. Daar waar het meest nodig is op dat moment en voor jouw hoogste goed geldend is. Ik laat me leiden door mijn intuïtie in verbinding met mijn ziel en de bron. 

Na de behandeling zal je meer ontspanning ervaren in je gehele lichaam en geest. Er ontstaat ruimte voor de stem van je hart. Laat deze spreken!

Het is goed om de ontspannings- sessie te herhalen zodat je lichaam kan wennen aan deze nieuwe manier van energie verwerking. Je lichaam kan namelijk ook moeten wennen aan het loslaten. Afhankelijk van jouw geloofssystemen kan dit in kleine stapjes gebeuren of ineens.

Hoe verloopt de sessie?
We beginnen met een kort gesprek waarin je kan aangeven waar jouw aandacht op dat moment ligt of wat je bezig houdt. Deze informatie neem ik dan mee tijdens de ontspannings- sessie. Ook gebruik ik het element tekenen om helder te krijgen wat er op dat moment speelt in jouw belevingswereld. Dit zal je helpen om bewuster te kijken naar jouw verbinding tussen lichaam – geest – ziel. 

De sessie duurt in totaal 90 minuten en kost 65 euro. 

Na de behandeling krijg je de tijd om weer even ‘te landen’ in de ruimte en praten we jouw ervaringen door. Het kan zijn dat de healing nog zijn doorwerking heeft op de dagen erna. Dit is heel normaal bij energiewerk. Zorg goed voor jezelf ook de dagen erna door meer rust te nemen en voldoende water te drinken.

Afspraken worden ingepland na persoonlijk contact

"Don't believe everything you think"